oriëntatie/facilitair

orientatie 1k

Oriëntatie/Facilitair
Het oriëntatielokaal is direct bij de hoofdingang van de Zevenster. Elke dag werken hier leerlingen uit het VSO. In het oriëntatielokaal bestaat het werk voor de leerlingen uit: het ontvangen van gasten, het aannemen van de telefoon, het kopiëren, lamineren, computer ( mail verwerken, WORD, Google), het magazijn, de interne en externe post, etc.
Daarnaast wordt er veel aandacht besteedt aan het samenwerken met een andere leerling, het afmaken van een opdracht, doorgaan met je werk na een onderbreking door bv de telefoon, sociale vaardigheden, doorzettingsvermogen, nauwkeurigheid etc. Tijdens het werken in het oriëntatielokaal wordt gekeken naar welke werkzaamheden je erg aanspreken, welke werkzaamheden je goed afgaan, waar heb je raakvlakken mee, wat kun je nog leren etc.
Het werken in het oriëntatielokaal wordt op verschillende niveaus aangeboden zodat het voor alle VSO leerlingen mogelijk is om te komen werken. Maandag en dinsdag werkt Mirjam in het oriëntatielokaal, op donderdag en vrijdag Janet.

orientatie 3    orientatie 2k