Stagiair Marco stelt zich voor.

Geplaatst op zondag 27 november 2016

Mijn naam is Marco Corino en dit jaar loop ik stage in obb. Dit omdat ik de opleiding Maatschappelijke zorg (Gehandicapten) doe. Deze opleiding probeer ik dit jaar versneld af te ronden. Het betreft een MBO niveau 4 opleiding.
Hiervoor heb ik nog de opleiding Sport en Bewegen gedaan. Ook dit is een MBO niveau 4 opleiding. Later in het werkveld zou ik deze twee opleidingen graag willen combineren.
Waarom ik dan specifiek voor het onderwijs heb gekozen is het volgende : de doelgroep van het speciaal onderwijs spreekt mij heel veel aan, omdat geen enkele dag hetzelfde is. Ook vind ik het heel bijzonder om te zien hoe de kinderen allemaal op hun eigen manier  kunnen genieten van wat er gebeurt. Verder vind ik het heel leuk om met de kinderen te werken. 

Met vriendelijke groet,
(Meester) Marco Corino

marco