Dit jaar gaan bba en mbb samen op stagekamp!!!!

Geplaatst op donderdag 16 februari 2017

Net als voorgaande jaren vindt het stagekamp plaats op het Vennenbos in Brabant, een park van Landal. De stageweek is van maandag 3 t/m 7 april 2017.

De leerlingen en het personeel zullen daar een aantal uren per dag stage lopen. Zo verdienen we de huur van de huisjes en na het werk blijft er nog genoeg tijd over om iets leuks te doen!!! We kijken er weer naar uit!

         

“In het Noord-Brabantse Hapert, midden in de Brabantse Kempen, ligt Landal Het Vennenbos. Met een Subtropisch Waterparadijs en indoorspeelplaats.. U kunt altijd subtropisch genieten in het waterparadijs van Landal Het Vennenbos. Een duik in het golfslagbad, een keer van de Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal-lights, ravotten in het Kids Junglebad of de spectaculaire Lazy River ontdekken.”