schoolreis oba

Geplaatst op woensdag 31 mei 2017

Dinsdag 23 mei is OBA met nog 2 andere VSO groepen met een grote bus naar de Efteling geweest.
Het weer werkte goed mee en op het park begonnen we met een insmeersessie. (zonnebrand)
Daarna zijn we richting de “enge” achtbanen gelopen. Als eerste zijn we met zijn allen in de piranha gegaan, verdeeld over 3 bootjes.
Heerlijk verkoelend met flink wat waterspetters  konden we de volgende uitdaging aan. De Baron!! Een paar bikkels (Senna, Jaden, Ritesh, Raygen en Gianni samen met de vader van Gianna en Hanneke) durfden wel.  Helaas voor Gianna lukte dit niet met haar knie! Gelukkig kon Gianna daarna wel 2x in de schommelboot.
Ondertussen waren Lenie en Sensi naar de Fata Morgana en Mirjam met de anderen (Sensi, Ritesh, Denise, Abigail, Megan en Lesley naar Joris en de Draak
Het was erg druk in de Efteling en we moesten overal vrij lang wachten. Hierdoor konden we niet 2x in de zelfde activiteit, wat Lesley heel graag wilde.We hebben gelukkig wel heel veel kunnen doen en zien en hebben de dag afgesloten bij de Droomvlucht en (villa Volta) het draaiende huis.

Een super gezellige en geslaagde was het en na een patatje gingen we om 6 uur weer met de bus naar Lelystad. Moe maar voldaan!
Groeten,
Lenie, Mirjam en Hanneke