Bas Jan van Bochovefonds

Geplaatst op woensdag 5 juli 2017

Het Bas Jan van Bochovenfonds houdt op te bestaan. We hebben daar de afgelopen jaren al een aantal keren een donatie van gehad. Nu wordt het fonds opgeheven en we zijn in de  prijzen gevallen. Vandaag kreeg onze school een cheque overhandigd twv € 3000,- . Daar zijn we natuurlijk reuze blij mee.

Dat betekent  dat we voor het VSO de grote ballen (waar vso-ers al voor aan het sparen zijn) en voor het SO een audiomatic play (iets met muziek voor op het schoolplein) kunnen aanschaffen.

Als e.e.a. aangeschaft is komen er wel foto’s van op onze website.

(Het fonds werd in 2002 door de gemeente en bedrijven opgericht toen CDA-politicus Bas Jan van Bochove afscheid nam als wethouder. Destijds zat er 45.000 euro in. Na vijftien jaar wordt deze week het laatste restje uitgekeerd in aanwezigheid van de naamgever, die inmiddels een loopbaan als onder meer Kamerlid en waarnemend burgemeester van Weesp op zijn naam heeft staan.)

op foto klikken en dan nog een keer, dan wordt die groot.