Weeksluiting 7 juli

Geplaatst op dinsdag 11 juli 2017

Op vrijdag 7 juli was er een weeksluiting in het Atrium van het SO, thema VAKANTIE.

Op de weeksluiting was veel publiek af gekomen: de SO-leerlingen, meer dan drie klassen VSO-leerlingen, ouders van SO-leerlingen en Zevenstermedewerkers.

De opening was bijzonder. Byron en Nick werden in het zonnetje gezet omdat ze het hele schooljaar de skelters en fietsen van het SO buiten hebben gezet. Door weer en wind dus een prestatie van formaat. Beiden kregen een oorkonde uitgereikt met hun foto erop en de handtekeningen van de SO-medewerkers.

Er klonk een enorm applaus tijdens het in ontvangst nemen van deze waardering.

Byron ging niet van het podium want er stond een keyboard klaar waarop Byron een swingend stuk ten gehore bracht. Hij deed dat heel muzikaal en voor de tweede keer daalde een enorm applaus op hem neer.
Vervolgens traden de Blauwe, Gele, Oranje en Groene groep op.
De leerlingen van de Blauwe groep waren prachtig geschminkt en verkleed en zongen een lied over de trein, waarbij ze, als in een trein, achter elkaar op het podium zaten.
De voorstelling van de Gele groep was heel anders: zij deden dansexpressie op verschillende muziekstukken en daarbij zongen ze het lied van De Zee. De bewegingen werden erg goed uitgebeeld en pasten bij de muziek.
De Oranje groep bracht twee liedjes ten gehore, beide van onze methode 123Zing. Het tweede lied “Wakka Chakka trein”  werd door enkele leerlingen van het VSO meegezongen omdat zij dat ook geleerd hebben.
De Groene groep zong met veel plezier het lied “Op reis”, het klonk erg goed en muzikaal.

Als uitsmijter traden er drie rappers op: Gerone, Jaimy en Diego. Deze drie middenbouw-leerlingen van het VSO hadden zelf gevraagd of ze mochten optreden! Gerone had zijn eigen rap geschreven, Jaimy deed een nummer van Gers Pardoel en Diego was een echte beatboxer.
Met open mond keken de SO-leerlingen naar deze helden.

Het was een grandioos weekslot op het eind van het schooljaar.

Meer foto’s in het foto album (rechtsonder)