Dycore damtoernooi 2018

Geplaatst op zondag 4 maart 2018

Vrijdag 23 februari waren de finalewedstrijden van het Dycore damtoernooi 2018.

Er waren 4 poules. In poule 2, 3 en 4 moest iedereen tegen elkaar spelen en degene met de meeste punten was de winnaar. Bij evenveel punten speelden ze nog een keer. In die poules was er een beker voor plaats 1. En een medaille voor de anderen.  Lesley , Kyra en Wesley P waren hierbij eersten geworden.

In poule 1 was het spannend . Ook hier moest iedereen tegen elkaar. Daarna werden de punten geteld.  Dunja had alles gewonnen en had 10 punten . Zij werd eerste. De anderen moesten nog een keer tegen elkaar en de winnaars daarvan ook nog een keer. Matteus moest tegen Jaimy en Jaimy won die partij! Dat was wel even een teleurstelling voor Matteus maar…..een knappe prestatie van iedereen .

Alle 28 deelnemers hebben een medaille gekregen en Dunja haar naam komt op de wisselbeker! Kan ze die volgend jaar weer verdedigen…. Houcine (ex leerling) heeft die dag als scheidsrechter geholpen!!

Met dank aan Dycore voor de sponsoring (medailles en bekers).

Voor nog meer foto’s zie het foto album rechtsonder.