NIEUWSBRIEF…NIEUWSBRIEF…NIEUWSBRIEF…NIEUWS !

Geplaatst op zondag 27 mei 2018
Voor 1 keer de Nieuwsbrief op deze plek omdat het de laatste Nieuwsbrief is van onze directrice Gerry van Vliet, die donderdag met haar welverdiende pensioen gaat.

 

 

 

 

Beste ouders/verzorgers,

En zo is dan opeens mijn laatste werkdag aangebroken, straks op 31 mei. Toen ik het besluit nam om met pensioen te gaan, in juli 2017, was het nog lekker ver weg. Bijna nog een heel schooljaar voor me. En dan ineens….poef…….is het zover.

De tijd is echt razendsnel voorbij gegaan.

36 jaar Zevenster, wat een tijd als je terugkijkt. Leerkracht geweest, stage-coördinatie gedaan, adjunct-directeur en directeur van de school en de laatste drie jaren hiervan meerscholen-directeur van Zevenster, Watergeus en Triangel.

Het waren hele mooie jaren waarin ontzettend veel gebeurd is in onderwijsland én in de zorgsector. Met beide hebben jullie als ouders veel te maken. Alle regelingen, veranderingen die niet altijd verbeteringen waren, indicaties en bekostiging, nieuwe routes, procedures en protocollen. Voor de zoveelste keer je verhaal doen bij instanties en zorgverleners en knokken en vechten voor het beste voor je kind. Dit vroeg en vraagt veel van jullie.

Ik heb hier altijd heel veel respect voor gehad en prijsde me gelukkig om in ons onderwijs met jullie ouders samen te werken.

De huidige tijd vraagt om samenwerking en verbinding maken met elkaar om elk kind zo goed mogelijk de meest passende plek te geven in onze maatschappij, juist de meest kwetsbare kinderen zoals jullie kind.

Nu draag ik dat alles graag over aan Fonny Docter. Zij zal als meerscholen directeur doorgaan op de uitgezette weg om het onderwijs verder te ontwikkelen, zodat we maximaal kunnen bieden wat uw kind nodig heeft. Samen met ’s Heerenloo en Triade en de andere scholen van primair en voortgezet onderwijs. Fonny staat hier niet alleen voor. Ik verwacht dat er binnenkort een nieuwe adjunct-directeur kan worden aangesteld die samen met het zeer betrokken en kundige team van de Zevenster verder zal bouwen aan de toekomst van ons onderwijs.

Ik zal jullie vast nog tegenkomen de komende tijd, want ik ga dit dorp niet uit, maar zal van meer afstand alle ontwikkelingen blijven volgen.

Dank jullie wel voor alle mooie, soms ontroerende of moeilijke momenten en alle vertrouwen die jullie mij hebben gegeven.

Het gaat jullie én de kinderen goed.

Tot ziens,

Gerry van Vliet