Jan van Heerde voetbaltoernooi

Geplaatst op zondag 10 juni 2018

Zaterdag 9 juni was weer het jaarlijkse Jan van Heerde toernooi. Dit jaar heeft Richard het begeleidingsteam Mirjam en Natascha versterkt. Super leuk.

We hebben weer een top dag gehad met twee mooie bekers voor een 3e en 4e plek. Enthousiaste kids die een geweldige dag hebben gehad. En wij weer genoten van zoveel plezier en mooi voetbal. Helaas werd 1 leerling op het laatste moment ziek gemeld. Met een team met eigenlijk een speler te weinig maar de bereidheid van de andere spelers die wel even om beurten wilde invallen is het toch allemaal goed gekomen 😊

Leuk dat er ook nog supporters kwamen kijken en toejuichen. Juf Patricia en haar vader, juf Gea en haar man, juf Jose Nijsten en 5 begeleiders van de Graafschap, de vader en oma van Wesley en Alex Pover en de hele familie Elthing kwamen aangemoedigen. De kids vinden het echt leuk wanneer er zoveel supporters zijn. Ook kwamen 2 oud-leerlingen Thomas en Kevin met Bea van de Graafschap mee en hebben de voetballers enorm toegejuicht.

Volgend jaar zeker weer.

Mirjam, Richard en Natascha