Buitengewone sportdag SO Oranje en Groen

Geplaatst op zondag 24 juni 2018

Reguliere basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs hadden vorige week ‘buitengewone sportdagen’ bij camping De Ruimte in het Reve-Abbertbos in Dronten. Op donderdag 21 juni zijn van onze school de groene en oranje groep naar De Ruimte geweest.

„Door leerlingen met een beperking en leerlingen zonder een beperking samen in een team te plaatsen, en ze vervolgens de sportieve strijd aan te laten gaan met andere soortgelijke teams, leren kinderen op een speelse manier met elkaar om te gaan”, aldus De Ruimte over de sportdagen.

De dagen zijn georganiseerd door de stichting Activiteiten Camping De Ruimte. Het is mogelijk gemaakt door de Johan Cruyff Foundation, Handicap.nl en de NSGK

Voor een impressie zie rechtsonder het fotoalbum