Scholierensport

Geplaatst op woensdag 5 september 2018

Uiteraard heeft uw kind dit schooljaar weer de mogelijkheid om zich zonder verplichting tot lidmaatschap te oriënteren op sport en cultuur. Dit project heet ‘’Scholierensport’’. Meer dan 30 verenigingen hebben zich aangemeld om tegen een gereduceerd bedrag uw kind voor een cursus, clinic of trainingssessie te ontvangen. Op deze wijze kan uw kind kennismaken met de sport / activiteit. Het inschrijven voor scholierensport (inclusief betaling) gaat vanaf dit schooljaar volledig digitaal. Uw kind heeft wel een flyer ontvangen en er hangt een informatieposter bij beide ingangen van de school. Ook dit jaar is de keuze weer reuze en in tegenstelling tot voorgaande jaren is inschrijving het gehele jaar door mogelijk (let wel, de meeste aanbieders hebben een maximaal aantal inschrijvingen aangegeven, vol = vol). Aanmelding en betaling gaan vanaf dit jaar volledig digitaal en zijn gelinkt aan het zogenaamde ‘’Sportpas’’ systeem. Met dit systeem kunt u uw kind aanmelden, inloggen, inschrijven en heeft u direct overzicht van alle activiteiten waar uw kind aan deelneemt. Ook de school heeft een account aangemaakt zodat ook wij als school zicht hebben op onze sportieve cultuur. Kijkt u eens rustig op:

https://www.sportpas.nl/lelystad/sportbedrijf-lelystad/home

Sportieve groet,

Natascha Pruijs

Vakdocent bewegingsonderwijs