Nieuwe adjunct directeur

Geplaatst op maandag 8 oktober 2018

Afgelopen maandag is onze nieuwe adjunct-directeur gestart. Zijn naam is Martijn van Iersel en hij is 5 dagen per week op school aanwezig. Hij is eerste aanspreekpunt voor de directie.

Martijn stelt zich kort voor:

“ Samen met mijn vriendin en onze kinderen woon ik erg prettig in Lelystad. Zelf ben ik geboren in het zuiden van het land, maar opgegroeid in Lelystad.

Ik heb een passie voor onderwijs en werk inmiddels al weer meer dan 12 jaar binnen stichting SchOOL. Hoewel ik met veel plezier voor een klas stond, begon de ambitie om door te groeien steeds groter te worden. Toen de vacature voor adjunct-directeur op de Zevenster beschikbaar kwam, wist ik dan ook zeker dat ik wilde gaan solliciteren. Ik ben blij met de benoeming en heb veel zin in deze baan.

Zelf sta ik graag in contact met mensen en hecht ik grote waarde aan een goede samenwerking tussen ouders en school. Kom dus gerust even bij mij langs om verder kennis te maken. Ik ben alle dagen van de week op school.”