Schoolreis mbc Hellendoorn

Geplaatst op dinsdag 4 juni 2019

Wat hebben we een leuke en vooral ook natte dag gehad haha. Onderweg begon het wat te spetteren maar dan is het niet zo erg als je in de bus zit ๐Ÿ˜‰ dat gespetter werden buien en die buien duurden tot drie uur!!! Het laatste uurtje werd het pas droog en kwam het zonnetje door.
Maar het weer mocht de pret niet drukken. We hadden poncho’s mee genomen voor degene die dat wilden (eerlijk is eerlijk, het ziet er niet zo heel stoer uit met zo’n grote zak om je heen hรจ;) ). Dus hup, muts op of poncho aan en gaan!

We zijn in de achtbaan geweest voor degene die dat wilden, het draken nest, de zweefmolen, de Dombo’s, de oldtimers, de wildwaterbaan, de boomstammen, echt heel veel!

Ondanks het weer hebben we echt een topdag gehad!
Groetjes Mbc

dig