Schoolreis oba Amsterdam

Geplaatst op dinsdag 4 juni 2019

Maandag 3 juni ging OBA op schoolreisje naar Amsterdam. ’s Ochtends op school verzamelen en met elkaar naar het station gelopen. Na een voorspoedige reis met de trein zijn we naar de Arena gelopen. Daar hebben we lekker even pauze gehouden en de Arena goed bekeken. Toen zijn we met de metro naar het Centraalstation gegaan. Dat was spannend, onder de grond… Met de pond gevaren naar Amsterdam Noord. Aan de overkant hebben we geluncht. Terug met de pond. Met de tram naar het Rijksmuseum. Onderweg hebben we grachtenpanden bekeken. In het Rijksmuseum hebben we de Nachtwacht in het echt gezien! We vonden het mooi… Ter afsluiting hebben we op het Museumplein even gespeeld en patatjes gegeten… Alle kinderen hebben nog een leuke herinnering gekocht en toen zijn we weer met de trein naar huis gegaan.

Het was een supergezellige dag!

Zie foto’s https://www.de-zevenster.nl/foto/schoolreis-oba-amsterdam-03-04-2019/