Sportdag De Ruimte so oranje en groen

Geplaatst op donderdag 20 juni 2019

Vandaag was de survival sportdag bij Camping de Ruimte. Het was weer een geweldig leuke dag waarbij veel is samen gewerkt tussen de reguliere school en onze kids. Zo mooi om te zien hoe goed de kids elkaar helpen. Leuk hoor. We hadden enorm mazzel met het weer. De temperatuur was precies zoals het moet zijn en we hebben maar een korte bui gehad. We hebben vlot gevaren op het veluwemeer. Een bingo gespeeld op de camping en onderweg “spons-water-vuur” gespeeld, Cube gespeeld en een proefspel gedaan. Ook broodjes gebakken boven een echt vuur. We hebben geklommen tussen de bomen en lekker gespeeld op de trampolines. We zijn weer goed verwend met lekkere koek, broodjes en frikadel voor vertrek. Alle kids hebben een sleutelhanger gehad. Was weer helemaal leuk vandaag.

Zie het fotoalbum rechtsonder