Start Ik Lekker Fit project

Geplaatst op maandag 6 januari 2020

Allereerst de beste wensen voor 2020 een nieuw jaar met veelal goed voornemens voor het aankomende jaar. Gezonder leven en meer bewegen staan vaak bovenaan. Ook wij gaan weer het nieuwe jaar van start met ons Ik Lekker Fit project.

Vandaag zijn de leerlingen enthousiast en sportief ontvangen. Via een hindernisbaan gingen ze school in. Bewegen is gezond is het motto.

Aankomende periode zullen we weer heel veel verschillende activiteiten aanbieden.

Zo gaan we bekijken hoeveel suiker we nu eigenlijk nuttigen. We doen verschillende smaaklessen en maken inzichtelijk hoe belangrijk bewegen en een gezonde voeding voor je zijn. Bij de gym gaan we de eurofittest afnemen zijn we vooruit gegaan wat betreft vorig jaar. We doen de shuttle run, een aantal leerlingen kijken hier al enorm naar uit en zijn hier serieus voor aan het trainen. Mooi is dat. Er komen activiteiten als klimmen, estafette, bootcamp, fitness, survival, boksen en nog veel meer aan de orde. We organiseren een sportieve vossenjacht gaan weer allerlei workshops volgen en we proberen weer een sportieve clinic te organiseren voor alle groepen.

We sluiten ons project voor de voorjaarsvakantie af met het jaarlijkse damtoernooi voor de VSO leerlingen en met het SO sluiten we spectaculair af met een leuke disco.

Sportieve Groet, de Ik Lekker Fit commissie Marlena, Cynthia, Khalid, Lenie, Angela (ouderraad) Tom en Natascha