Zaden, planten en grond gedoneerd gekregen!!!

Geplaatst op zondag 9 februari 2020

Bij de Waterwijkviering op Driestromenland hebben ze 2 weken geleden een collecte gehouden en de opbrengst van de collecte was voor onze schooltuin!!!

Janny en Jan Truin hebben vorige week woensdag boodschappen bij het tuincentrum gedaan en ons H E L E  verlanglijstje inclusief nog 2 flinke cadeaubonnen voor tuin en vernieuwing van het kippenhok kunnen kopen van de opbrengst van de collecte!


’s Middags kwamen ze alles naar school brengen en Patricia heeft ze ontvangen en de schooltuin laten zien.

                                 

 

             

 Super veel zakjes met zaadjes , planten, zakken grond en houtsnippers gekregen. Fantastisch. Wij zijn daar erg blij mee. Zodra het weer kan gaan Patricia en de leerlingen in de tuinlessen weer voorzaaien zodat we straks weer eigen producten hebben om te gebruiken bij de kooklessen.