Van gym juf naar vloggende gym juf…

Geplaatst op maandag 30 maart 2020
Een bericht van onze gymjuf Natascha :
Corona eerst is het ver van je weg. Maar dan komt het langzaam aan steeds een beetje dichterbij. En als het dan ook in Nederland is geconstateerd is het ineens niet meer zo ver weg. Er gebeuren allemaal bijzondere dingen.  We moeten zoveel mogelijk thuis blijven. We moeten op een afstand van 1 ½ meter van elkaar blijven.
We kunnen niet meer naar de sportclub. De scholen zijn gesloten en we krijgen thuis onderwijs. Wie had ooit gedacht dat ik voor mijn Zevenster kanjers vanuit huis een gymles zou verzorgen. Ik eerlijk gezegd niet. Nu ik dan ineens een vloggende gym juf ben geworden vind ik het toch ook wel weer een beetje stoer. Zeker wanneer ik van al die bewegende leerlingen filmpjes terug krijg. En dat ze gewoon in de woonkamer of de tuin de gymles staan te doen. Top!
Het via video’s, voor de leerlingen, iets kunnen bijdragen voelt fijn, maar ik mis ze nog enorm en eigenlijk wil ik toch gewoon in de gymzaal staan. Het is helaas niet anders en we moeten er met zijn allen het beste van maken. Ik maak de aankomende dagen graag nog nieuwe gymlessen op video maar hoop ook heel hard dat we elkaar snel weer mogen zien in de gymzaal. Op de Website van Bewegingsonderwijs Lelystad  https://www.bewegingsonderwijslelystad.nl/thuisgymmen/ hebben alle gym meesters en juffen alle video’s gezet die ze voor de leerlingen in heel Lelystad maken. Dus mocht je nog meer willen bewegen kun je hier nog allemaal leuke lessen vinden. Veel beweeg plezier allemaal. Blijf gezond, pas goed op elkaar en geniet van het weekend.
Tot gauw,
Natascha
Het eerste filmpje van Natascha met leuke beweegoefeningen :