Paasrecept tip van kookjuf Janet
10 eieren koken : met koud water opzetten en dan 10 min koken. De tijd gaat in als de eieren koken!
Klein uitje schoonmaken en brunoise snijden. Weet je nog wat dat is? ( hele kleine stukjes).
Handje vol peterselie en bieslook wassen en fijnhakken.
Sla wassen, droog deppen en het harde stukje eruit halen.
Zout, peper en paprikapoeder klaarzetten.
Halveer de eieren in de lengte.
Haal voorzichtig, met een theelepel de dooier ( eigeel) eruit.
Leg de dooiers op een bord en prak ze fijn.
Voeg de peterselie, zout, peper,paprikapoeder en ui toe
Proef of de vulling goed op smaak is en doe er eventueel wat extra kruiden bij..
Leg de sla mooi op een schaal.
Doe de vulling met een theelepel in/ op het halve ei.
Leg deze op de schaal.
Eet smakelijk
Fijn Pasen en veel kookplezier!
Janet