Nieuwe interim directeur gestart

Geplaatst op woensdag 20 mei 2020

Beste ouders en verzorgers,

Hierbij wil ik mij graag even voorstellen.

Ik ben Vincent van Dam en interim directeur sinds 2006. Ik heb al een heel aantal SO/VSO scholen mogen begeleiden. Daardoor ken ik de doelgroep goed. Ik kom graag in de klassen op bezoek en vind het leuk om contact te hebben met de leerlingen. Ik voel me elke keer weer vereerd om een school als interim directeur te mogen begeleiden.

In principe ben ik er tot de kerstvakantie.

Op dit moment leer ik alle teamleden kennen doordat ik persoonlijke gesprekken met hen voer.

Samen met Miranka woon ik op een woonschip op de Prinsengracht bij de Noordermarkt in Amsterdam. Ik ben vader van 3 volwassen kinderen. Mees, Swanie en Rosa.

Ik heb er zin in en mijn deur staat voor u open.

Met vriendelijk groet,

Vincent van Dam