Afscheid leerlingen

Geplaatst op vrijdag 3 juli 2020
Vandaag de laatste dag voor de zomervakantie en we hebben afscheid genomen van een aantal leerlingen die aan het werk gaan. We zijn trots op ze. Wat hebben ze het allemaal goed gedaan op hun stage en mogen daar nu gaan werken. Ze gaan oa werken bij Brownies&downieS Lelystad, bij de Deen, bij AH, Hoeve Vredeveld, Impact Dronten. Vanwege de Corona regels was de plechtigheid buiten. De (nu ex-) leerlingen vertelden aan de hand van een colage van foto’s over hun schooltijd en hun stages en natuurlijk moest het getuigschrift getekend worden. Voor juf José was het nu echt haar laatste werkdag. Zij gaat van haar welverdiende pensioen genieten.
Ook werd er nog op vrolijke wijze afscheid genomen van gymstagiair Tom.
Voor een impressie zie het foto album