Meester Marcel

Geplaatst op vrijdag 4 september 2020

Marcel, een meester die gedreven is en alles uit een kind wil halen! Ik ben enthousiast, betrokken en vol passie wil ik kinderen ‘op weg helpen’. Ik werk graag met kinderen die ‘speciale’ behoeften hebben. Vertrouwen en het opbouwen van een goede relatie is voor mij van groot belang. En daarbij oprechte interesse in het kind. Bij mij wordt veel gedaan, geluisterd, geoefend, bewogen, complimenten gegeven en samen kijken we hoe het gaat….Samen groeien en ontwikkelen wij! Dit doe ik dus niet alleen maar echt samen met het kind, collega’s en natuurlijk ouders. Ik zie mezelf dan ook niet alleen als leerkracht maar ook als coach. Kinderen kunnen namelijk heel goed aangeven waar ze aan willen werken en ik help ze hierbij graag! Naast meester zijn ben ik papa van drie zonen, waarvan één ook op het speciaal onderwijs heeft gezeten. Daarnaast heb ik voor het expertise team gewerkt en mag ik zo op veel scholen in Lelystad diverse trainingen geven. Als Rots en water trainer coach ik kinderen, groepen, leerkrachten en ouders, dit in combinatie of alleen. Sinds een aantal jaar heb ik ook mijn eigen praktijk als kindercoach en ben ik gecertificeerd trainer boksend opvoeden. Ik wil jullie graag leren kennen! Ik heb zin in mijn avontuur op de Zevenster.