09-10-2020 VSO Darttoernooi

Geplaatst op zondag 18 oktober 2020

Op de vrijdag voor de herfstvakantie werden de finales van het VSO darttoernooi 2020 gehouden. In de weken er voor werden de voorrondes gespeeld. Leerlingen die 2 keer gewonnen hadden in de voorrondes kwamen in de finale. Er werd in 3 poules gespeeld. Opvallend was hoe super sportief er gespeeld werd. Leerlingen wensten elkaar succes en zelfs verliezers waren zo sportief om de winnaar te feliciteren. Heel veel dank aan leerlingen uit BB, met name Nick, Melih en Wilfred voor hun hulp bij de organisatie.

De uitslagen van de finales was:

Poule 1: 1e prijs Moreno. 2e prijs Romina

Poule 2: 1e prijs Mick. 2e prijs Boaz

Poule 3: 1e prijs Gianni. 2 prijs Gianna

Zie het foto album : https://www.de-zevenster.nl/foto/09-10-2020-vso-darttoernooi/