Even voorstellen : Iris Visser

Geplaatst op woensdag 2 december 2020

Dag,

Mijn naam is Iris Visser. Ik woon samen met mijn partner en zoon en ben in verwachting van ons 2e kindje. Ik ben actief, ga er graag op uit. Houd van reizen, een echt buitenmens. En ik speel voetbal, doe aan bootcamp en soms tennis ik. Verder vind ik het heerlijk om onder de mensen te zijn. Sinds 1 december 2020 ben ik werkzaam bij de Zevenster als onderwijsassistent in klas MB-A. De functie onderwijsassistent omvat op een treffende wijze zowel mijn favoriete werkzaamheden als doelgroep: pedagogisch, actief, organisatorisch werk met en voor kinderen. Kinderen helpen, begeleiden, er echt voor ze zijn en een (leer)omgeving creëren waar leren interessant en daardoor efficiënt is. Ideeën omzetten in concrete plannen, om het daarna te organiseren en er vervolgens in de praktijk inhoud aan te geven. Dit alles onder het motto: blijf dicht bij jezelf, werk vanuit je kracht en doe de dingen die je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Mijn persoonlijke visie: Kracht – Verbinding – Succes!

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten.

Groet, Iris Visser