Afscheid Nikita

Geplaatst op vrijdag 18 december 2020

Nikita Rutten
Een jaarlang heeft Nikita in verschillende groepen gewerkt. Ze valt op door haar grote interesse en betrokkenheid. Ze houd van de kinderen en is goed in de begeleiding van kinderen één op één.

 

 Hierbij haar persoonlijk bericht:
Na een jaar binnen de school te hebben rondgelopen, is het voor mij tijd om een andere weg in te slaan. Ik vond het erg gezellig en ik heb ontzettend genoten van iedereen om me heen. Van januari tot juli heb ik Annelies en Gea mogen ondersteunen in groep blauw en geel van het SO en van augustus tot december heb ik Ilone en Mirjam mogen ondersteunen in groep MBC van het VSO. Helaas is mijn volgende stap nog niet duidelijk. Hiervoor word ik begeleid, zodat ik uiteindelijk een nieuwe uitdaging aan kan gaan. 

               

Heel veel plezier en succes nog op deze speciale school. We zien elkaar vast nog eens. Is het niet op school, dan wel in het centrum. 

Groeten van Nikita Rutten