Afscheid Yvette

Geplaatst op vrijdag 18 december 2020

Yvette Pels
Yvette heeft lang op de Zevenster gewerkt. Zij is heel betrokken bij de kinderen en goed oog voor kinderen met een laag niveau. Ze genoot van de kinderen. Contact met de ouders vond zij heel belangrijk. Kinderen met moeilijk verstaanbare gedrag kon ze goed lezen en mee omgaan. Ze was breed inzetbaar en heeft zowel in het SO en VSO gewerkt. Ze was ook collegiaal alert en betrokken.

Hierbij haar persoonlijk bericht:
Na een lange tijd op de Zevenster heb ik besloten om iets anders te gaan doen. En als ik dan besluit om wat anders te gaan doen dan bedoel ik ook echt iets anders. Ik ga de zorg in. Ik ga op een woning werken met verstandelijk beperkten. Iets waar ik naar uitkijk. Al is afscheid nemen van de Zevenster voor mij wel zwaar. 

Ik wil jullie als ouders bedanken voor de fijne samenwerking. Samen het beste halen uit jullie kind. Ik heb dat als fijn ervaren. Wat zal ik de kinderen, jullie als ouders, de school en mijn collega’s gaan missen. Ik hoop jullie nog eens te zien.

Groetjes Yvette