Juf Annelies gaat met pensioen

Geplaatst op maandag 1 maart 2021

Ik heb met zeer veel plezier meer dan 40 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt, maar nu is het tijd voor veel andere leuke plannen. Ik heb besloten om met pensioen te gaan.

Al jong begon ik op een zmlk school als invalster en was ik verkocht. Ik ben altijd in het speciaal onderwijs blijven werken. Na 19 jaar op LOM school het RAK,(nu de Watergeus) te hebben gewerkt wilde ik toch weer terug naar het ZML en nu, na ruim 20 jaar neem ik ook hier afscheid.

Van jongs af aan zat het lesgeven al bij mij in het bloed. Eerst met de buurkinderen, later bij het leiden van kinderkampen en buurtactiviteiten. De interactie met kinderen heeft mij altijd geïnspireerd en zeer veel voldoening gegeven.

De kinderen zal ik dan ook het meest missen. Maar ook al de activiteiten met de collega’s. Het leukst de kunst en cultuur activiteiten. Kinderen en zeker de kinderen bij ons op school zijn zo origineel en geven op hun eigen wijze uiting aan hun talenten.

Het papierwerk is in de tijd toegenomen. Er moet ook meer getoetst worden, Dat is echt veranderd. Maar onderwijs is nog steeds een passie, daar moet je een roeping voor hebben.

Bedankt en tot ziens, bij een fancy fair etc.

Annelies Sandstra