Nieuwe directeur De Zevenster

Geplaatst op maandag 25 oktober 2021
Graag stel ik me even voor. Ik ben Yvonne Peeters, per 25 oktober de nieuwe directeur van de Zevenster. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik hou van lekker koken en eten, daarnaast ben ik een redelijk fanatiek sportster.
Ik heb de laatste jaren in de hulpverlening gewerkt, zowel uitvoerend als management en zowel jeugd als volwassenen. Ik heb altijd de stap naar het onderwijs willen maken en ben daarom erg blij met deze kans. Ik voel me erg welkom geheten door het team van de Zevenster, maar vooral door de leerlingen. Wat een leuke kinderen lopen er hier op school rond.
Helaas kan ik vanwege de omstandigheden rondom Corona geen ouder bijeenkomst organiseren, maar mocht u behoefte hebben aan een kennismaking met mij, dan zal ik proberen deze in te plannen.