Nog 2 nieuwe collega’s willen zich voorstellen

Geplaatst op dinsdag 30 augustus 2022

De nieuwe collega’s Alicia en Iris willen zich ook graag voorstellen.

   

Beste ouder(s)/Verzorger(s),

Mijn naam is Alicia Arens, ik ben 27 jaar en woon in Lelystad. Hiervoor heb ik gewerkt op het Kinderbehandelcentrum van TriadeVitree. In mijn vrije tijd kook ik graag en doe ik aan kickboksen. Ik zal op de maandag en dinsdag op de oranje groep werken. Donderdag en vrijdag zal ik op groep blauw zijn. Ik kijk met veel plezier er naar uit om op de Zevenster te werken.

Groeten Alicia Arens

 

 

Hallo,

Mijn naam is Iris Sijtsma. Ik ben 25 jaar oud en kom uit Dronten. 

Hiervoor heb ik gewerkt als woonbegeleidster in de gehandicaptenzorg. Buiten het werk loop ik graag met mijn hond en ben ik veel op pad.   

Vanaf dit schooljaar start ik als onderwijsassistent in de groepen MBC (maandag/dinsdag) en OBA (donderdag/vrijdag). Ik heb er heel veel zin in! Tot snel