Kinderboekenweek in het SO

Geplaatst op vrijdag 14 oktober 2022

De Kinderboekenweek is sinds 1955 een jaarlijks terugkerende ‘week’ van tien dagen rond begin oktober ter promotie van het kinderboek in de Nederlandse taal.

Ook De Zevenster besteedt elk jaar aandacht aan de Kinderboekenweek.

Het thema van De Kinderboekenweek 2022 is gi-ga-groen!

In bomen klimmen en diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken of vliegeren op het strand, een hut bouwen of picknicken in het park of vogels spotten en een moestuintje maken in je eigen tuin. De natuur is overal om ons heen. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen.

Er zijn heel veel boeken die kinderen helpen een echte natuurheld te worden. Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien! Leer over bijzondere dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken.

De kinderboekenweektafel in de middenruimte van het SO.

  

 

   

 

De leerlingen van de SO groepen hebben mooie knutsels gemaakt.

Deze waren tentoongesteld in het atrium en de ouders konden vandaag komen kijken.