Jeugdfonds Sport & Cultuur : Sport Fun Dagen.

Geplaatst op donderdag 20 juli 2023

Nog een leuke activiteit in Lelystad tijdens de zomervakantie

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur zet zich in voor kinderen van ouders die niet voldoende inkomen hebben om de contributie van een sportvereniging te betalen. Ze zochten naar een oplossing om de doelgroep beter te bereiken. Op dit moment worden zo’n 1.000 kinderen door het Jeugdfonds geholpen, maar in Lelystad is deze groep naar verwachting zo’n 3.000 kinderen groot, nog veel te winnen dus. De doelgroep die ze met dit evenement voor ogen hebben zijn kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 16 jaar.

     

Ze hebben een 2-daags evenement ontwikkeld wat op zaterdag 29 en zondag 30 juli zal gaan plaatsvinden op het terrein van SVL. Om het voor de jeugd extra aantrekkelijk te maken krijgt iedereen die zich aanmeldt een goodiebag gevuld met een T-shirt, vouchers voor een lunch, wat te drinken en een ijsje, informatie over sportverenigingen en het Jeugdfonds en leuke goedies van sponsoren. Ook worden er tickets voor een eredivisiewedstrijd verloot.

http://www.citymarketinglelystad.nl/sportfundagen/