Nieuwsbrief

 NIEUWSBRIEF…NIEUWSBRIEF…NIEUWSBRIEF…NIEUWS !

november 2019

Beste ouders/ verzorgers,

Middels deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen op onze school. De kou zit inmiddels aardig in de lucht en dat merken we helaas ook aan het aantal griepgevallen op school. Als team doen we ons best om alle ziektes samen op te vangen, helaas is er niet altijd een invaller beschikbaar. Gelukkig weten we met elkaar de kinderen goed op te vangen.

Even voorstellen: Marije Bisschop

 

Beste ouders/ verzorgers,

Mijn naam is Marije Bisschop. Ik ben 27 jaar en woon in Dronten.

Tot voorkort werkte ik als afdelingschef kassa bij de supermarkt Deen, maar vanaf 28 oktober ben ik vijf dagen per week in de oranje groep van De Zevenster te vinden.

Een aantal jaren geleden heb ik al stage gelopen op De Zevenster en later ook invalwerk gedaan. Ik was dan ook erg blij een vacature te zien en daarna deze benoeming te krijgen.

Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken en hen te kunnen stimuleren in hun ontwikkeling. Ik heb dan ook onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Als u verder nog vragen voor mij heeft, hoor ik het graag.

 

Verhoging Schoolreis geld en kampgeld

Dit schooljaar zullen wij het bedrag voor de schoolreisjes en het schoolkamp ophogen. Jaren lang heeft De Zevenster kunnen putten uit subsidies waardoor de kosten voor ouders vrij laag bleven. De regelgeving voor sponsoring van scholen is echter veranderd en helaas raken onze budgetten op. We moeten er dus naar toe werken dat het een kostendekkend geheel wordt. Met name voor het stage kamp kan dit een verdubbeling betekenen van het bedrag.

Wat de bedragen precies worden zal afhankelijk zijn van de keuze van bestemming. Zodra dit bekend is zal er vanuit de groepsleiding een brief aan ouders gestuurd worden om u te informeren.

Voor ouders waarvoor het bedrag te hoog is om in één keer te betalen is er uiteraard de mogelijkheid om in delen te betalen. Ook kunnen wij helpen bij een aanvraag bij Stichting Leergeld Lelystad.

www.leergeld-lelystad.nl  Op deze site vindt u meer informatie over wanneer u in aanmerking komt voor extra ondersteuning.

 

Kerstmarkt bij de Werfsjob

Ook dit jaar is er weer een Kerstmarkt bij de Werfsjob. Ook De Zevenster zal aanwezig zijn met een kraampje. Er zijn oliebollen te koop en natuurlijk hebben onze leerlingen weer hun best gedaan om tijdens de praktijklessen mooie werkjes te maken die daar te koop zijn. De Kerstmarkt is op 7 december van 10.00 tot 15.00uur.

 

Een nieuwe uitdaging

Na jaren werken op De Zevenster heeft Elisa een nieuwe uitdaging gevonden. Per 1 januari 2020 zal zij werkzaam zijn bij Dandelion dagopvang in Stoutenburg. Dit is een verbouwde boerderij met veel ruimte en dieren. Deze combinatie spreekt Elisa erg aan. Daarnaast is het voor Elisa een stuk dichter bij huis.

Wij wensen Elisa veel succes en vooral veel plezier in haar nieuwe werk.

 

Agenda:

28 november Studiedag alle leerlingen vrij

5 december Sinterklaas

6 december jongste leerlingen vrij

7 december Kerstmarkt bij de Werfsjob 10.00 t/m 15.00uur

11 december Studiedag SO, alle leerlingen in het SO zijn vrij

16 december MR vergadering

18 december Kerstmaaltijd

20 december alle leerlingen om 12.30uur uit

21 december t/m 5 januari Kerstvakantie

27 maart 2020 Fancy Fair Let op, dit is een nieuwe datum.

 

Deze nieuwsbrief is samen met andere nieuwsberichten en foto’s ook terug te vinden op onze website.

 

Namens het team van De Zevenster,

Met vriendelijke groet,

 

Fonny Docter                                                  Martijn van Iersel

Meerscholen directeur                                  Locatie leider

 

Klik op de blauwe tekst om het document te openen.

nieuwsbrief november 2019

nieuwsbrief september 2019

nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief 07-06-2019

Nieuwsbrief 27-11-2018