so groepen

Nieuws

Couscous-salade in oranjegroep

donderdag 13 januari

Vandaag hebben we in de oranje groep een couscous-salade gemaakt. De kinderen moesten zelf alle ingrediënten in kleine stukjes snijden en mengen tot een heerlijke salade.   Vervolgens hebben deze kanjers natuurlijk dit gerecht lekker opgegeten!

Lees verder

So geel winterwereld

woensdag 15 december

  In de gele groep hebben we geknutseld aan onze mooie winterwereld. De leerlingen hebben de achtergrond met een sponsje wit geverfd en met een soort witte klei de boom gemaakt. Knap hoor!!! In de vensterbank van de klas huisjes met sneeuw op het dak.

Lees verder

Geel op bezoek bij Sinterklaas

zondag 5 december

De gele groep ging vrijdagochtend ook op bezoek bij Sinterklaas in de middenruimte. . . .   .

Lees verder

Sinterklaasfeest in de blauwe groep

vrijdag 3 december

Hallo allemaal, ondanks dat wij vandaag maar vier kinderen in de klas hebben maken we er toch een fijn sinterklaasfeest van!   Sinterklaas heeft met iedereen een praatje gemaakt. En natuurlijk kregen we een cadeauDe jongens een kleikoffer en de meisjes een lieve pop. De juffen gaan vanmiddag de cadeautjes bij de andere kinderen brengen

Lees verder

Schoentje zetten in de blauwe groep

woensdag 1 december

De kinderen hebben afgelopen dinsdag de schoen gezet en natuurlijk zat er woensdagochtend wat in!!   De kinderen mogen naast het leren ook even spelen met de Sint en Piet kleren, en met de nieuwe staf. Helaas zijn er een aantal kinderen van de blauwe groep momenteel ziek : Beterschap voor die kinderen!  

Lees verder

Pietjes in de groene groep

dinsdag 30 november

  De groene groep heeft de klas versierd met zelf gemaakte pietjes!

Lees verder

Sintknutsels Gele groep

dinsdag 30 november

  Gezellige tijd in de gele groep waarin we veel knutselen.          En echte pepernotenletters maken!

Lees verder