so oranje

Op dit moment bestaat het oranje team uit 12 kinderen. De groepsleiding ziet er als volgt uit:
Maandag:                  Lenny en Klaas
Dinsdag                     Lenny en Klaas
Woensdag                 Lenny en Klaas
Donderdag                Nancy en Klaas
Vrijdag                       Nancy en Klaas

Op maandag en vrijdag hebben we gym bij juf Natascha. Tijdens de gymlessen wordt er aandacht besteed aan van verschillende individuele oefeningen tot echte samenwerkingsspelen. Erg leuk vinden de leerlingen altijd!

Eens in de drie weken hebben we koken op wonen.

In oranje starten we gezamenlijk in de kring en behandelen we iedere dag de kalender. De dagen van de week de maanden en seizoenen komen hierin terug.

We zijn een echte leergroep waarbij we door middel van verschillende projecten aandacht besteden aan taal, rekenen, knutselen en andere activiteiten.

Aan het begin van het schooljaar hebben we met de hele klas groepsafspraken gemaakt waar we ons aan houden. Daarnaast heeft ieder kind een eigen stickerkaart met persoonlijke doelen erop.

Bij ons in de groep kunnen de kinderen zich goed vermaken met speelgoed. Elke ochtend bij binnenkomst mogen de kinderen even gaan spelen. We spelen niet op de computer of nintendo’s., maar gezellig samen met bouwmaterialen en gezelschapsspelletjes.

Groeten uit oranje!

oranje.zevenster@stichtingschool.nl

 

Nieuws

Een dagje meekijken in de oranje groep ;-)

dinsdag 12 februari

Bij binnenkomst gezellig samen spelen met eigen gekozen speelgoed uit de kast. Of lekker even een boekje lezen in ons leeshoekje. Als de speeltijd voorbij is starten we iedere ochtend in de kring. Het kind van de dag mag de juiste dag op de kalender omcirkelen en de dag van gisteren doorkruizen. Vervolgens vertelt hij/zij

Lees verder