so oranje

In de oranje groep zitten momenteel  6 meisjes en 5 jongens.

De leerkrachten zijn:

Van maandag t/m woensdag:   Lenny

Donderdag en vrijdag:  Yvette. Zij wordt voorlopig vervangen door Nancy, maar  is regelmatig een ochtend op school.

Onze onderwijsassistent was Klaas, maar daar hij een andere baan heeft  bij De Rietlanden, komt na de herfstvakantie Marije bij ons in de groep.

In onze groep zijn wij bezig met het leren lezen: een aantal leerlingen zijn net begonnen met het aanleren van de letters (vanuit de methode Lezen moet je doen), maar we hebben ook een paar leerlingen die al woordjes kunnen lezen.

Naast het leren lezen zijn we ook druk met getalbegrip en het tellen, de hoeveelheden en sommetjes tot 10/20 oefenen. Dit doen we m.b.v. de methode Rekenboog.

Motoriek en schrijven komen ook aan bod. De naam en de letters leren schrijven, maar ook de cijfers en als dit alles nog niet lukt motoriekoefeningen.

Er wordt bij ons in de groep ook veel gekleurd en geknutseld, waarbij we zoveel mogelijk variatie in materialen en technieken aanbieden. We gaan altijd uit van het project waar we op dat moment mee bezig zijn.

Op dinsdag en vrijdag hebben wij gymles van Natascha en 1x per 3 weken gaan we op donderdag  in kleine groepjes koken o.l.v. Khalid.

Voor  vragen kunt u ons altijd bellen (na schooltijd) of mailen.

Ons mailadres is:
oranje.zevenster@stichtingschool.nl