vso groepen

Nieuws

Ik lekker fit op papier!

dinsdag 22 januari

In oba hebben ze prachtige kunstwerken gemaakt met het thema “ik lekker fit” groente en fruit.       

Lees verder

Oefenen oefenen en nog eens oefenen!

woensdag 16 januari

In oba zijn ze druk begonnen met dammen. Alle leerlingen van Oba hebben zich opgegeven voor het jaarlijkse Dycore damtoernooi binnen school. Nu wordt er druk geoefend. Binnenkort zullen de voorrondes beginnen en in februari zal de finale plaatsvinden. De leerlingen zijn erg fanatiek en enthousiast! Leuk!  

Lees verder

Ik lekker fit: Energie op doen in Oba!

dinsdag 15 januari

Ik lekker fit:     Energie op doen in Oba! Goed bezig!!!!

Lees verder

Rots en Water les

zondag 13 januari

Afgelopen vrijdag had bba een Rots en Waterles. Er werd een samenwerkingsopdracht gedaan. Samen de stok op je vingers leggen en op de grond gaan zitten. En een activiteit waarbij je in balans bent samen of alleen. Het was een mooie les.

Lees verder

Sapjes maken bij bba

zondag 13 januari

Bij bba maken ze regelmatig sapjes of smoothies van oa het schoolfruit. Appel, mandarijn, komkommer en wortel. Verrassend lekker!!! En soms door de Yoghurt.         Perenyoghurt.

Lees verder

Weggooien is zonde

dinsdag 4 december

In bba maken ze van het niet opgegeten schoolfruit weer heerlijke fruitsapjes!! Fruit schillen, snijden en in de sapcenrifuge. mmmmmmm.

Lees verder

Ik en mijn omgeving/ Bezoekje politiebureau/ Dinsdag 16 oktober 2018

donderdag 1 november

We zijn met de klas naar het Politiebureau geweest. Daar kregen we een rondleiding van politieagent Wouter. Wouter vertelde van alles en ook mochten we een aantal dingen zien. Zoals een politieauto ….waar we allemaal even in mochten zitten!!!!!!! Ook mochten we een kogelvrij vest aan doen en voelen hoe het is om handboeien  te dragen!!!!!!

Lees verder

Bezoek politiebureau groep Oba en Obb

donderdag 18 oktober

Dinsdag ochtend mochten we met onze groep op bezoek op het politiebureau. We werden hartelijk ontvangen door een jeugdagent en gingen met hem naar een ruimte boven in het gebouw. Hier mochten alle kinderen hun zelfbedachte vraag stellen aan de jeugdagent. Hij vertelde ons ook over zijn uniform, kogelvrij vest, hij liet zijn wapens zien

Lees verder

bba wegen, meten en geldrekenen

zondag 23 september

Wij zijn weer aan het wegen en meten. Na eerst onszelf te hebben gewogen en gemeten zijn we weer met de producten van de boerderij begonnen. Nieuwe biologische aardappels en uien. Afwegen, kiloprijs afspreken en langs de klassen. Eerst natuurlijk alles afwegen en in zakken doen. De opbrengst is voor de klassepot en daar  kunnen

Lees verder