vso ob

Dit jaar zitten er 14 leerlingen in OB, er is dit schooljaar een onderbouwgroep.  Er zijn leerlingen van het SO naar OB gekomen en er zijn twee leerlingen van buitenaf in de groep.

In OB werken Willemien, Khalid en Patricia. Willemien was al werkzaam in het VSO en Khalid is van het SO naar het VSO gegaan. Op vrijdag werkt Patricia samen met Khalid; dat is de vrije dag van Willemien.

Op dinsdag, donderdag en vrijdag werken we groepsdoorbrekend. In de ochtend werken wij aan rekenen, taal en technisch lezen. In de middag aan praktijkvakken en expressie (muziek, dans en drama, handvaardigheid, tekenen enzovoort).
Op maandag is er gym, gegeven door de vakleerkracht. Denk aan de gymspullen. Verder zal er op een extra moment in de groep maar ook tijdens de pauzes buiten aandacht besteed worden aan bewegen, bijvoorbeeld tijdens spel buiten of een wandeling in het kader van een project.

Er wordt gewerkt volgens een vast rooster. We werken daarnaast ook aan de leerwensen en de behoefte van de leerling.

Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen: ob.zevenster@stichtingschool.nl of u kunt de groepsleiding aanspreken. Na schooltijd is de beste tijd daarvoor en dat kan telefonisch.

 

Met ons allen, ouders, leerlingen en medewerkers maken we er een goed, positief en leerzaam leerjaar van!

 

Khalid, Patricia en Willemien

Nieuws

De onderbouwgroep heeft  “Vakken gevuld”.

zondag 23 augustus

De onderbouwgroep heeft  “Vakken gevuld”. Gooien met twee dobbelstenen, uitrekenen hoeveel het is en een vakje inkleuren op papier. Goed samengewerkt!

Lees verder