vso ob

Maandag Dunja Khalid
Dinsdag Dunja Khalid
Woensdag Dunja Khalid
Donderdag Dunja Khalid
Vrijdag Patricia Khalid

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, telefonisch voor en na schooltijd.

U mag ook een mail sturen naar: ob.zevenster@stichtingschool.nl

Nieuws

Schoolfruit smoothie

maandag 15 februari

Er is weer schoolfruit/groente! Vorige week waren er appels, sinaasappels en worteltjes. In OB maakten ze daar een lekkere smoothie van. Ze persten de sinaasappels uit. De appels schilden ze en werde in stukken gesneden. Worteltjes werden ook in stukjes  gesneden. En dan alles bij elkaar in de keukenmachine. Samen smaakte dat heerlijk!!!  

Lees verder

Praktijkopdracht ob groep

dinsdag 26 januari

De leerlingen van de onderbouw kregen als praktijkopdracht ‘klusjes in en om het huis’. Er is ontzettend hard gewerkt aan deze opdracht. Stofzuigen, de hond uitlaten, de vaatwasser uitruimen, de afwas doen, bestek sorteren, de was ophangen, ze deden het supergoed en stuurden mooie foto’s via de klassen whatsapp. Litchano ging zelfs met de postbezorger

Lees verder

Thuiswerk van Steven uit ob

donderdag 7 januari

Steven uit ob heeft foto’s naar zijn juf Dunja gestuurdvan het werk dat hij thuis voor school gedaan heeft. De EuroFittest, Het grote tel spel en zijn Klusjes kalender. Goed gewerkt Steven!!! . .    

Lees verder

De onderbouwgroep heeft  “Vakken gevuld”.

zondag 23 augustus

De onderbouwgroep heeft  “Vakken gevuld”. Gooien met twee dobbelstenen, uitrekenen hoeveel het is en een vakje inkleuren op papier. Goed samengewerkt!

Lees verder