Nieuws

oba : bezoek aan het Stadhuis

Geplaatst op woensdag 10 juli 2019

Dinsdagmiddag heeft oba een bezoek gebracht aan het stadhuis. Ze mochten in de Raadszaal kijken, kregen uitleg, mochten op de stoelen zitten en door de microfoon praten. Daarna zijn ze lekker in het zonnetje hun broodjes gaan opeten.                            

Lees verder

obb ijsje eten bij Billy’s

Geplaatst op woensdag 10 juli 2019

Gisteren hebben we gezellig met de klas een ijsje gegeten bij Billy’s in het centrum om de vakantie (bijna) in te luiden! Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie!

Lees verder

pizzaparty mbb en bba

Geplaatst op dinsdag 9 juli 2019

Traditioneel was vanavond de pizzaparty van  de 2 hoogste groepen van het VSO. Gezellig met elkaar op school pizza eten. Al een beetje afsluiting van het schooljaar en ditmaal ook afscheid van meester Jan. De leerlingen hadden kado’s voor hem en deden een sketch. Voor foto’s zie het foto album rechtsonder.

Lees verder

Dansworkshops van DDdance

Geplaatst op dinsdag 9 juli 2019

Gisteren was Djio van DDdance bij ons op school om met onze leerlingen te dansen. Voor sommigen was dat even wennen, beetje eng, anderen deden meteen enthousiast mee. De lessen waren helemaal per groep op hun niveau.                     

Lees verder

Voorlezen met toneelstukje voor SO en mbc

Geplaatst op woensdag 3 juli 2019

Vandaag heeft Willemien het boekje “Kom uit het ei kleintje” voorgelezen. Richard beeldde het verhaaltje uit. Hij was de kip die er alles aan deed om het kuikentje uit het ei te krijgen.

Lees verder

Buitenles SO geel

Geplaatst op maandag 1 juli 2019

Afgelopen vrijdag had de gele groep een BUITENLES met het thema Zomer. Daar hoort kamperen natuurlijk ook bij. We hebben een aantal weken vertelt over kamperen en vakantie en vandaag hadden wij de kinderen verrast met een echte tent, 2 tipi tenten, een veldbed en kleden. We hebben eerst met z’n allen de tenten opgezet

Lees verder

survival obb 24-06-2019

Geplaatst op maandag 24 juni 2019

Vanuit Obb een bericht over de survival. Het was een super leuke, geslaagde, sportieve en uitdagende dag. Iedereen deed lekker mee. We hebben geklommen, zijn over boomstammen en stenen over het water gelopen, aan touwen gehangen en natuurlijk heerlijk gespeeld en gezwommen in het water. Moe maar voldaan weer terug naar school en een heerlijk

Lees verder

Geplaatst op maandag 24 juni 2019

Wat een warmte vandaag! Terwijl de meeste leerlingen lekker met watr spelen op het schoolplein gaan 3 meesters voetballen in deze hitte. PPPFFFF.

Lees verder

Survival VSO

Geplaatst op maandag 24 juni 2019

Vandaag is het hele VSO op survival. De eerste foto is al binnen : MBA is druk aan het survivallen! Nu even een pauze!

Lees verder

Sport- en speldag SO blauw en geel

Geplaatst op maandag 24 juni 2019

Afgelopen donderdag hadden de blauwe en de gele groep een sport- en speldag  in en om de school. Tussen de middag hebben ze in de middenruimte met z’n allen heerlijk pannenkoeken  gegeten. Zie voor meer foto’s het foto album rechtsonder

Lees verder