Nieuws

Atletiekdag 25-09-2023

Geplaatst op dinsdag 26 september 2023

. Gisteren was weer de atletiekdag op sportpark Langezand. Om het jaar wordt deze dag voor scholieren georganiseerd.    Het was een hele sportieve dag en niet alleen voor de leerlingen. Meester Khalid deed mee met hoog springen. Juf Bernadette en juf Els gingen tegen elkaar hardrennen. Voor meer foto’s bekijk het foto album atletiekdag 25-09-2023

Lees verder

Begeleide stage bij “LARS”

Geplaatst op maandag 25 september 2023

. In het VSO gaan leerlingen vanaf 15 jaar de stagecursus volgen. Dan kunnen ze intern stage lopen. Dat kan bijvoorbeeld bij de gymles, in een SOgroep of de koffie/theeronde voor de juffen en meesters lopen . VSO leerlingen krijgen ook begeleide stages. Dan gaat er een groepje leerlingen onder leiding van een meester of

Lees verder

Vader Jacob op boomwhackers

Geplaatst op dinsdag 19 september 2023

. Meester Richard geeft tijdens de VSO praktijlessen muziekles. De leerlingen leren heel snel, want bij de eerste muziekles konden ze al met elkaar  “Vader Jacob” op de boomwhackers te spelen.

Lees verder

FEEST : Meester Khalid 50 jaar!!

Geplaatst op vrijdag 15 september 2023

.   Vandaag werd er na schooltijd feestgevierd : meester Khalid is 50 jaar geworden. De VSO middenruimte was vrolijk versierd en de meesten hadden voor deze gelegenheid gepaste kleding aangedaan. Bij een feest hoort ook lekker smikkelen. Meester Khalid Hieperdepiep hoera : van harte gefeliciteerd en nog veel jaren.  

Lees verder

We hebben parkieten op school!

Geplaatst op vrijdag 15 september 2023

. Onze parkieten zijn nu buiten! Daar zijn wij heel erg blij mee. Voor de zomervakantie was het parkietenhok buiten klaar en de parkieten vinden het heerlijk in hun nieuwe grote buitenverblijf. De Valkparkieten hebben zelfs al eieren gelegd! We hebben in het buitenverblijf Grasparkieten,  2 Valkparkieten en 1 Prachtrossela. De VSO leerlingen verzorgen de

Lees verder

MBC heeft bloemen geknutseld

Geplaatst op vrijdag 15 september 2023

.       De leerlingen van de MBC groep hebben hele vrolijke bloemen geknutseld met gezellig veel kleuren.     .

Lees verder

Oogstdag voor scholieren bij de Lelystadse Boer

Geplaatst op zondag 10 september 2023

. School is nog maar net weer begonnen na de zomervakantie en er was al een activiteit buiten de school. De rode, oranje en groene groep zijn afgelopen vrijdag naar het oogstfeest voor kinderen van de Lelystadse Boer geweest.     Onder begeleiding van heel veel vrijwilligers hebben de leerlingen aardappelen, bieten en pompoenen geoogst.

Lees verder

Verrassing in de pauze

Geplaatst op dinsdag 5 september 2023

. Juf Marjo had in de pauze voor een verrassing gezorgd voor de leerlingen. Op het schoolplein had ze grote bellenblaas spullen neergezet.     Wauw wat een prachtige grote bellen werden er gemaakt.    

Lees verder

Weer naar school

Geplaatst op zondag 3 september 2023

. De zomervakantie is voorbij. Morgen (maandag 4 september) worden de leerlingen weer op school verwacht. De juffen en meesters zijn er klaar voor. Zij zijn vorige week al op school geweest om zich voor te bereiden op het nieuwe schooljaar.

Lees verder

Zomervakantie 2023

Geplaatst op vrijdag 21 juli 2023

Vandaag is de zomervakantie begonnen. Deze duurt tot en met zondag 3 september. Op maandag 4 september hopen we alle leerlingen, lekker uitgerust, weer op school te verwelkomen.

Lees verder